Colloidaal Zilverwater - Bestellen

Gepubliceerd mei 16, 23
8 min read

Colloïdaal Zilver En Goud

Onder water condenseert deze damp tot nano deeltjes. Het lijkt wat dat betreft op een methode met lasers die in de wetenschap gebruikt wordt (laserablatie)”. Het is inderdaad prachtig om te zien. Door een elektrische stroom door twee staven puur goud (of zilver) in gedestilleerd water te leiden worden uiterst kleine 2 van 7 14-11-13 10:16 Wij Worden Wakker http://www.

Het heeft zelfs iets alchemistisch. Sjoerd licht toe: Het was vooral moeilijk om het hele systeem uit te vogelen. Op zich is de C-Generator geen ingewikkeld apparaat. Voordat ik echter roze colloïdaal goud en lichtgeel colloïdaal zilver kon maken ben ik toch wel twee jaar bezig geweest. Eerst met de Multi Wave Oscillator, die vooral plasma boogjes naar mijn vingers trok en vervolgens met de prototypes van de C-Generator.

Het Effect Van Colloïdaal Zilver Op Infecties En ZiektenHet resonantie blokje, een bepaalde watertemperatuur en het juiste water waren uiteindelijk de oplossing. Het is heel belangrijk om te weten dat colloïdaal zilver en goud alleen zuiver kunnen zijn als ze gemaakt worden met gedistilleerd water en wel uit glazen flessen. Gedistilleerd water uit plastic flessen is goedkoper maar het plastic zorgt voor een chemische reactie met de colloïden die niet wenselijk is.

De Geneeskracht Van Colloïdaal ZilverZilverwater

Sommige producenten doen dit om de kosten te drukken en bovendien gaat het minder snel kapot, maar het gaat heel erg ten koste van de kwaliteit van het product. De producten die Sjoerd maakt worden altijd in glazen flesjes gedaan. Het glas mag gerust doorzichtig zijn volgens hem. Hij laat me een klein doorzichtig flesje gevuld met goudwater zien.

Colloidaal Zilver

Volgens Sjoerd wordt er wel kleurloos goudwater verkocht waar heel erg weinig goud in zit. Om de juiste kleur te krijgen is geduld en vakmanschap vereist en de juiste ingrediënten. Zowel de goud als de zilverelektroden dienen van 99,99 procent zuiver goud en zilver te zijn (Colloidaal zilverwater). Hij vertelt dat hij ooit uit balorigheid een beetje colloïdaal goud in zijn glas wijn deed.

Groot van zijn verbazing toen de wijn een klasse beter smaakte. Veel mensen hebben dit na hem geprobeerd met steeds hetzelfde resultaat. Wat doen colloïdaal goud en zilver voor ons lichaam? Sjoerd zijn klanten zijn vaak tevreden en blijven bestellen. Het colloïdaal zilver en goud wordt gebruikt bij allerlei klachten, maar soms ook preventief of als levenselixer.

Nano Zilver

Paul Farber is een wetenschappelijk onderzoeker. Hij ging colloïdaal zilver gebruiken toen de ziekte van Lyme hem bijna fataal werd. Van reguliere antibiotica heeft hij een Candida schimmel infectie opgelopen. Vervolgens heeft hij zich zowel genezen van de ziekte van Lyme als van de Candida schimmel infectie door het gebruik van het zilverwater.

Op de intensive care krijgt zo’n negentig procent van de patiënten antibiotica. Ook zijn bijvoorbeeld transplantaties van organen onmogelijk zonder antibiotica. Het ontstaan van resistentie tegen antibiotica is dan ook uitgeroepen als de grootste bedreiging van de wereldwijde gezondheid. Nu we reeds steeds meer in deze situatie terechtkomen, wordt als enige oplossing gezien om terughoudend te zijn met het gebruik van antibiotica.

De Ongelofelijke Voordelen Van Colloïdaal Zilver

Al helemaal absurd is het oneigenlijk gebruik ervan. Dat betekent dat het zelfs wordt voorgeschreven terwijl het geen effect heeft.(Voorbeeld: bij een verkoudheid dat door een virus wordt veroorzaakt helpt antibiotica niet). Behalve artsen gebruiken ook boeren op grote schaal antibiotica. Veefokkers gaven eind jaren zeventig het antibioticum avoparcine aan hun kippen, kalveren en varkens.

Colloïdaal Zilver: Van Huidverzorging Tot Medische ToepassingenColloïdaal Zilver-goud

Avoparcine lijkt erg op vancomycine, een belangrijk antibioticum tegen ernstige infecties. Tegenwoordig is door Europese regelgeving het gebruik van antibiotica voor dergelijke doeleinden aan banden gelegd. De vancomycineresistentie heeft zich echter al mondiaal verspreid. Colloïdaal zilver lijkt, nu bacteriën steeds meer resistentie tegen antibiotica ontwikkelen, belangrijker dan ooit. Temeer daar bacteriën minder resistentie tegen colloïdaal zilver ontwikkelen.(Vaak lezen we dat bacteriën geen resistentie tegen zilverwater ontwikkelen.

Colloidaal Goud-/zilverwater, Wie Heeft Ervaring

Volgens dr. Farber, die dertig jaar klinisch psycholoog is geweest, zou het gebruik van goud heel goed in de psychiatrie werken. Temeer daar colloïdaal goud geen giftige neveneffecten kent. In zijn boek “the Micro Silver Bullet” zegt dr. Gary Smith over het colloïdaal goud “Zelfmoord is een nationale tragedie geworden vooral onder onze jongeren (USA) - Colloïdaal Zilver: Een Oude Traditie in een Modern Jasje.

Verder stuurt goud het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft het een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten. Het stimuleert de levenskracht en er zijn momenteel zelfs onderzoeken gaande over de positieve werking van colloïdaal goud op de intelligentie. Colloïdaal Zilver: Van Huidverzorging tot Medische Toepassingen. Naar mijn mening zijn deze onderzoeken te kleinschalig en is het nog te 4 van 7 14-11-13 10:16 Wij Worden Wakker http://www.

Vragen Over Colloidaal Zilver Water

Ooit leek penicilline een wondermiddel en werd het te pas en te onpas voorgeschreven (Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel van Holistische Geneeskunde). Het verloor echter steeds meer zijn werking doordat bacteriën resistentie ontwikkelden. Dit laatste is een natuurlijk proces. Het hoort bij de evolutie. Wetenschappers zijn bezig om resistentiegenen te identificeren en doen hun best om tot een oplossing te komen.

Minder antibiotica, restrictief voorschrijven, oppassen voor oneigenlijk gebruik en alternatieven voor antibiotica in de gaten houden en waarom niet heel positief proberen te zorgen dat mensen en dieren minder ziek worden door goede voeding en voedingssupplementen - Colloïdaal Zilver: Veiligheid, Bijwerkingen en Dosering. Gelukkig zijn er inmiddels al wetenschappers die het nut van gedegen wetenschappelijk onderzoek van colloïdaal goud en zilver wel inzien.

Colloïdaal Zilver - 1 Liter

Conclusie Colloïdaal goud en zilver zijn eeuwenoude medicijnen, die nu niet meer de status van een geneesmiddel mogen dragen. Ze worden door de F.D.A. (Food and Drug Administration in de USA) beschouwd als een geneesmiddel van voor 1938. Dat houdt in dat ze mogen worden gefabriceerd en gedistribueerd, maar dat er geen claims worden gemaakt ten aanzien van hun effectiviteit tegen ziekten.

Ze zijn behalve geneeskrachtig ook noodzakelijk voor de mensen en andere levende organismen. Vroeger aanbaden de Israëlieten het gouden kalf. Mozes verfoeide deze afgoderij en gaf het goud terug aan de natuur. Hij gaf het aan het water en zo aan de mens. Tegenwoordig aanbidden we in mijn ogen nog steeds het gouden kalf in de vorm van geld.

Colloïdaal Zilver: De Waarheid Over Zilverdeeltjes En Gezondheid

Natuurlijke middelen zijn daardoor in een vergeethoek geraakt. Goud en zilver worden gezien als ruilmiddel, als geld en niet meer als natuurlijke elementen van de aarde, sporenelementen die levende wezens nodig hebben. Goud ligt opeengestapeld in kluizen in banken. Laten we het behalve als kostbaar edelmetaal toch ook weer als een noodzakelijk sporenelement in onze voeding en als natuurlijk geneesmiddel beschouwen.

Silver Colloids Do they Work? Ronald J. Gibbs. 1999. Contact met Sjoerd Bruijn is mogelijk via zijn website Highlights Wondermiddelen bestaan niet. Het is heel belangrijk om te weten dat colloïdaal zilver en goud alleen zuiver kunnen zijn als ze gemaakt worden met gedistilleerd water en wel uit glazen flessen. Colloidaal Zilver en Goud.

Nano Zilver

Colloïdaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische Geneeskunde

Colloïdaal goud is een natuurlijk antidepressivium. Tegenwoordig aanbidden we in mijn ogen nog steeds het gouden kalf in de vorm van geld. Er wordt geïnvesteerd in onderzoek indien het financieel veel kan opbrengen. Natuurlijke middelen zijn daardoor in een vergeethoek geraakt. Auteur: © Irma Ellens Maat. Met dank aan: Frontier, dit artikel is geplaatst in nummer 82 jan 2009.

Colloïdaal zilver is terug van weggeweest. Deze zogenaamde natuurlijke remedie tegen schadelijke microben en andere ziekten werd in het begin van de vorige eeuw, voor de intrede van antibiotica, gebruikt tegen infecties. Colloïdaal zilver kun je bekomen door elektrische stroom te sturen in een bak gedestilleerd water waarin staven zilver liggen.

Colloïdaal Zilver: Onderzoek En Studies Naar De Effecten

Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische GeneeskundeColloidaal Producten

Deze oplossingen duiken sinds de coronapandemie weer op in online shops voor natuurproducten. Er bestaat geen enkele studie waarin het effect van zilverwater op de verspreiding of de infectie met het nieuwe coronavirus vastgesteld wordt. De idee dat colloïdaal zilver werkt tegen bacteriën en virussen is gebaseerd op enkele laboratoriumexperimenten die konden aantonen dat het micro-organismen doodt, terwijl er geen effect werd gevonden wanneer het werd toegediend in neusdruppels.

(1) Zilverwater verdween uit de belangstelling sinds de opkomst van antibiotica. Langdurig gebruik van zilverwater heeft namelijk zilververgiftiging als belangrijk nadeel. Wie te veel zilver inneemt, krijgt een asgrauwe blauwige verkleuring van de huid die niet meer verdwijnt. Ook nier- en zenuwaantasting zijn gerapporteerd. Deze ernstige nevenwerkingen hebben te maken met de neerslag van zilverdeeltjes in de weefsels.

Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver In De Natuurgeneeskunde

Dat zilverwater enig effect kon aantonen in proefbuizen in een laboratorium, betekent niet dat het deze effecten ook heeft in het menselijk lichaam, dat veel complexer is. Beperkte, kortdurende experimenten met neusdruppels bewezen alvast geen duidelijk effect. Zilverwater is een oude remedie die een eeuw geleden gebruikt werd tegen infecties en nu weer opgang maakt tegen het coronavirus - Colloïdaal zilverwater - Bestellen.


nano zilver

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud (Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie voor Weerstand en Vitaliteit). Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring!

Navigation

Home

Latest Posts

Verhoog De Teamgeest Met Fruit Op Het Werk

Published Aug 31, 23
10 min read

Fruit Werk

Published Aug 18, 23
11 min read

Fruitmand Werk

Published Aug 16, 23
10 min read