Fruit Op Het Werk Kosten Amsterdam

Gepubliceerd dec. 13, 22
6 min read

Fruit Op Je Werk Kosten Rotterdam

Specificeer welk bedrag of welk fruit gewenst is en wij stellen een fruitmand samen afgestemd op jouw wensen - fruit op je werk opzeggen Brabant. Benieuwd naar de mogelijkheden voor kantoor- en werkfruit bij uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op! .

Het aanbieden van fruit op het werk heeft veel voordelen voor jouw bedrijf en collega's. Het beschikbaar stellen van fruit door de werkgever wordt gezien als secundaire arbeidsvoorwaarden en draagt bij aan een Fruit zit boordevol vitamines, vezels en mineralen en is dus goed voor de gezondheid en vitaliteit van jouw collega's.

Fruit Op Werk Fiscaal Aftrekbaar Rotterdam

Wij zorgen er iedere week voor dat er een gevarieerd fruitpakket op jouw werk bezorgd wordt door één van onze vaste bezorgers. Dat betekent iedere dag een heerlijk stuk fruit om de dag te beginnen, of als smaakvolle snack om 15:00. ‍‍ Zoals gezegd draagt fruit op het werk bij aan tevreden en gezonde collega's.

Kies voor een gezonde uitstraling met een hoge display voor op de grond of een kleinere voor op een tafel, bureau, kast of balie (werk fruit). Onze displays zijn gemaakt van zwart en stevig staal, samen met de jute fruitmanden zorgt dit voor een professionele uitstraling. Medewerkers en klanten zullen het enorm waarderen dat jullie bedrijf waarde hecht aan gezondheid en vitaliteit! Onze displays worden gemaakt door een met medewerkers voor wie de afstand naar een baan op de arbeidsmarkt (nog) te groot is.

Fruit Op Het Werk Kosten Amsterdam

‍‍‍ Wil je door middel van de display een gezonde boodschap overbrengen aan jouw collega's? In de eigen kleuren van het bedrijf? Geen enkel probleem! Van Kekem Fruit ontwerpt een display die voldoet aan al jullie wensen - helemaal in jullie eigen stijl! om het nóg leuker te maken voor jouw collega's om te genieten van wekelijks vers fruit op het werk - fruit op het werk Breda.

Fruit Op Je Werk BrabantFruit Werk Brabant

Wij bieden jullie de mogelijkheid om ons fruit te proberen. Dit is écht gratis en hier zitten geen addertjes onder het gras. Jullie geven ons de gewenste hoeveelheden door en wij bezorgen deze kosteloos. Op deze manier kunnen jullie kennismaken met onze service, kwaliteit en bezorger. Om samen voedselverspilling te voorkomen, is deze proefperiode uitermate geschikt om af te stemmen hoeveel fruit er daadwerkelijk gegeten wordt bij jullie organisatie.

Fruit - Het Gezonde Tussendoortje Voor Op Kantoor

Zoals je waarschijnlijk wel weet zit fruit boordevol super gezonde vitaminen. Deze vitaminen heb jij nodig voor een goede gezondheid - Vers fruit op het werk. Wanneer je iedere dag voldoende vitamientjes binnenkrijgt, verhoogt jouw weestand en zul je minder snel ziek worden. Ga je voor een gezonde levensstijl, dan zorgt dat weer voor een betere prestatie, concentratie en vitaliteit.

Dit levert niet alleen blije en gezonde werknemers op, maar ook een belastingvoordeel voor je bedrijf. We leggen je uit hoe het werkt. Wanneer je fruitkisten beschikbaar stelt voor je werknemers op de werkvloer, valt het fruit onder de zogenoemde of ‘. Dat wil zeggen dat het geen invloed heeft op de vrije ruimte (1,2%) van de (WKR).

Fruit Op Het Werk Van Bij Ons!

Fruit Op Het Werk VoordelenWat Kost Fruit Op Je Werk

Dit maakt de kosten van werkfruit fiscaal aftrekbaar. fruit op werk Rotterdam. Het is zelfs zo dat de kosten 100% aftrekbaar zijn en datzelfde geldt voor de btw. Wil je meer weten over het fiscale voordeel? En wil je weten hoe zit voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met je accountant! Gemak dient de mens.

In plaats van een ongezonde snack kies je toch je eerder voor de gezonde optie. Fruit is immers ook super lekker. Zeker wanneer het heerlijk vers is. Jij wilt je medewerkers natuurlijk het beste geven. Daarom bieden wij alleen fruit van de beste kwaliteit. In onze fruitkisten vind je voor een groot gedeelte streekproducten uit de regio.

Fruit Op Werk Fiscaal Aftrekbaar Breda

Uiteraard is het duurzaam gekweekt. En dat zie, ruik en proef je! Bij De Toffe Peer is het mogelijk om een fruitkist uit te kiezen die perfect past bij jouw bedrijf. Je kunt de gewenste fruitkist heel gemakkelijk selecteren via onze webshop en vervolgend een gratis proefpakket aanvragen. Bij iedere fruitkist staat voor hoeveel personen deze is bedoeld en hoeveel fruitstuks hij bevat.

Naast dat het natuurlijk heel gezond is kent nog vele andere voordelen, zowel voor werkgevers als werknemers. In dit artikel zetten wij de meest belangrijke voordelen voor je op een rij. Hogere arbeidstevredenheid bij werknemers. Feiten en cijfers van de Nederlandse werkfruit leverancier laten zien dat 95% van alle werknemers fruit op kantoor zien als een teken van waardering door de werkgever.

Fruit Op Het Werk Voordelen Brabant

Verbetering van je bedrijfsimago, namelijk dat van een gezond bedrijf. Veel fruit op kantoor verbetert het imago en de reputatie van jouw organisatie. Het beschikbaar stellen van vers fruit op kantoor is een teken van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Daarnaast sluit het elke dag aanbieden van vers werkfruit goed aan op het beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het eerder genoemde onderzoek van Universiteit Twente en CBRE toonde ook dat werknemers over het algemeen gezonde gewoonten als het eten van meer groente en fruit op kantoor (in plaats van koekjes of andere ongezonde snacks) meenamen naar huis. Fruit op het werk is fiscaal onbelast. Werkfruit is fiscaal aantrekkelijk, omdat het onder de nihilwaardering valt.

Voordeligste Fruit Op Het Werk

Dus 'te duur' kan geen reden zijn om de vele voordelen van werkfruit aan je voorbij te laten gaan! Overtuigd geraakt door de vele voordelen die werkfruit jouw organisatie kan brengen? Als je op zoek bent naar een geschikte leverancier van fruit op kantoor, neem dan snel eens een kijkje op .

Met met meer dan 10 jaar werkervaring in de AGF sector is dit een zeer betrouwbare partij te noemen. Deze biologisch gecertificeerde werkfruit leverancier kent specifiek de beste seizoensproducten en levert altijd een gevarieerd assortiment.

Fruit Op De Werkvloer

Met “ beste selectie “ bedoel ik in deze niet de prachtige voetbalclub waarvoor ik werkzaam ben, maar de met grote zorg geselecteerde groenten en fruit die ik normaliterwekelijks bij de Willem II Voetbal Academie ( WIIVA) geleverd krijg van Kim en Christian Hesselberth. Als bekende fruitspecialist in Tilburg en omgeving leveren zijaan de WIIVA als leverancier en zelfs als sponsor voor de selectieteams met zorg geselecteerd vers fruit wat met precisie in de hiervoor bestemde fruitmanden en kratten vervoerd en geleverd wordt.

De communicatie verloopt prima en het bezorgen of ophalen gaat in goed overleg. Christian en Kim hebben een zoon in de selectiespelen van de jeugdopleiding en zijn dus zodoende zelf ook geregeld te vinden in de kantine. Ze kunnen het dan ook nooit laten om het gepresenteerde fruit wat op debar in de mand ligt met een kritisch oog te bekijken 😉 in de kantine.

Fruit Op Werk Brabant

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring (fruit voor op het werk Breda) - fruit op je werk review Amsterdam. Indien je "OK" klikt en verder surft op deze website, ga je akkoord met onze voorwaarden omtrent deze cookies.

Meer van Gezondheid test

Navigation

Home

Latest Posts

Verhoog De Teamgeest Met Fruit Op Het Werk

Published Aug 31, 23
10 min read

Fruit Werk

Published Aug 18, 23
11 min read

Fruitmand Werk

Published Aug 16, 23
10 min read