Colloidaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500ml

Gepubliceerd dec. 09, 21
6 min read

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Zolang je je maar houdt aan de aanbevolen, redelijke doseringen. Je kan het ook best niet langer dan twee weken na elkaar gebruiken volgens specialisten. Let ook op dat je je colloïdaal zilver enkel van een betrouwbare producent koopt. Je kan het bij sommige apothekers kopen of bij een gezondheidswinkel waar je vertrouwen in hebt.

Colloidaal ZilverwaterColloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater

Coli en Candida Albicans.” zo lezen we in het artikel van dokter Balch. Zij die zich de verschillende voedselcrisissen veroorzaakt door E. Coli nog herinneren zullen beseffen hoe verbazend het is dat zilverwater hiertegen lijkt te beschermen. E. Coli is dodelijk, vooral voor ouderen en kinderen. Colloïdaal zilver kan dus levens redden als niets anders meer helpt.

In de ziekenhuizen waar deze artsen werkzaam zijn wordt het colloïdaal zilver oraal toegediend maar ook mits een speciale verdamper. Je ziet het, er is geen reden om bang te zijn voor het gebruik van colloïdaal zilver. Uiteraard moet je je laten begeleiden en je aan de voorgeschreven doseringen houden, net zoals met elk medicijn.

Colloïdaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum

 • Wat is de beste colloidaal zilver?
 • Hoe lang is colloïdaal zilver houdbaar?
 • Waar kan ik colloidaal zilver kopen?
 • Is goud eten gezond?
 • Lees aandachtig het etiket voor gebruik en laat je adviseren door de verkoper, best iemand van wie je weet dat je hem of haar kan betrouwen. Indien je het oraal wil gebruiken wees dan dubbel voorzichtig en vraag eventueel raad aan je arts. Zoals altijd zijn we weer benieuwd naar de ervaringen die onze lezers hebben met dit onderwerp.

  Colloïdaal zilver is enorm populair geworden in de afgelopen jaren, niet in de minste plaats vanwege de vele gevallen van antibiotica resistentie. Zilver is geen nutriënt, noch een sporenelement, maar een zwaar metaal. Dus hoe effectief is het, en waartegen eigenlijk ? Kan het ook schadelijk zijn ? Waar komen de beweringen vandaan ? Al eeuwen wordt het gebruikt als natuurlijke manier om te ontgiften en om beter beschermd te zijn tegen ziekten.

  Destijds vond men een antibacteriële werking van zilverwater dus al aannemelijk. Zilverwater zou volgens voorstanders met kop en schouders uitsteken boven reguliere behandelmethoden die schadelijke organismen de kop in moeten drukken (colloïdaal zilver, een natuurlijk antibioticum). Maar is dit zo? Is het niet curieus: men is anti-kwik en andere zware metalen, maar pro-zilver. Hoe nuttig is het drinken van zilverwater ? Sommige fabrikanten, niet allemaal, beweren dat zilver een essentieel nutriënt is.

  Colloïdaal Zilver Online Bestellen

  Maar effectief tegen wat ? Het zou onder andere bacteriën doden, maar alleen de ongunstige. Wie kent Colloïdaal Zilver?. Dat is te hopen: microbiologe Bonnie Bassler zegt dat we voor 90% uit micro-organismen bestaan. Deze doden zou gelijk staan aan onszelf doden. Het lichaam heeft geen behoefte aan zilver, omdat het geen nutriënt is noch een sporenelement.

  Gewijzigde moleculen verliezen hun capaciteit om op de juiste manier te functioneren, dus er ontstaat een disfunctie of dood van de betrokken cellen. Metalen binden zich meestal met biologische verbindingen die zuurstof, zwavel en stikstof bevatten en dit kan bepaalde enzymsystemen uitschakelen en proteïnestructuren beschadigen. Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?. Bij metaalvergiftiging veroorzaken metaalionen niet alleen het functioneren van het membraan en de mitochondriale functie, maar ook de bestrijding van vrije radicalen.

  Colloïdaal Zilver Kopen? - Hoogste Kwaliteit ZilverwaterHoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?

  De bewering dat het als een antibiotica werkt, maar dan zonder de gunstige darmbacteriën aan te tasten, komt door het feit dat het een niet-selectief giftig biocide is. Colloïdaal of niet, zilver blijft een zwaar metaal en giftig: “Ag+ionen zijn hoogst giftig voor alle micro-organismen.” Deze meneer dronk teveel colloidaal zilver en kreeg argyrie.

  Colloïdaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500ml

  Argyrie gaat nooit meer weg. Ook accumuleert het in de interne organen, en worden de cellen van die organen continue blootgesteld aan zilver. Dit heeft negatieve gevolgen voor het normale immuunproces. Zilver werd door de eeuwen heen gebruikt als bacteriedodend middel (vooral door de cowboys in de VS), maar er waren niet zo veel andere keuzes destijds.

  Mensen wisten nog niet dat het belangrijk was om veel vitamine C te consumeren. Zilver werd zelfs beschouwd als een levensreddend medicijn. Pasgeborenen kregen bijvoorbeeld nitraatdruppels toegediend tegen ooginfecties. De Amerikanen stopten met het gebruik van zilver als medicijn met de komst van antibiotica, maar in de jaren 90 begon zilver weer populair te worden.

  De ziekte verergert. Leveranciers zeggen dat wanneer ziektesymptomen verergeren, men vooral door moet gaan, omdat dit een teken is dat het colloïdaal zilver aanslaat. Aanslaat, indeed, op celmembranen Al zou je het op de meest veilige manier gebruiken, en er geen schade door op lopen, dan blijft over dat het nutteloos is.

  Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph

  Nadere omschrijving Colloïdale betonspecie kan onder bepaalde voorwaarden vrij door het water vallen zonder dat daarbij uitspoeling optreedt. Dit gedrag is mogelijk bij de toepassing van specifieke waterretentiemiddelen. Di...Gevonden op

  Rond 1900 toonden wetenschappers al aan dat Zilver een veilig, efficiënt Antibioticum was. Het Natuurlijk Colloidaal Zilver werd door menig geneeskundige toegepast. Het bleek veilig in gebruik en efficiënt te zijn tegen infecterende organismen. Daar Colloidaal Zilver te duur was om te laten patenteren, ontwikkelden de farmaceutische bedrijven zelf een eigen antibioticum.

  In de loop der tijd deden zich echter problemen voor. Dertig jaar na de komst van de reguliere antibiotica zijn vele types ziekteverwekkende organismen inmiddels immuun of resistent geworden voor dit middel. De laatste jaren komt er steeds meer informatie naar voren over de 'superbugs' die niet vernietigd kunnen worden met antibiotica.

  Zilver, Een Antibioticum?

  Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk AntibioticumAlles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver

  Zilver wordt door sommigen beschouwd als de meest universele antibiotische stof en het krachtigste antibioticum dat er is. Uit onderzoek komt naar voren dat een gewoon antibioticum een half dozijn verschillende ziekteverwekkers doodt, waar Zilver er zo'n 650 vernietigt. Resistente ketens kunnen zich hierbij niet ontwikkelen - De voordelen van het gebruik van colloïdaal zilver. Er zijn de laatste jaren verschillende experimenten en onderzoeken gedaan en er zijn vele toepassingen ontdekt of beter: herontdekt.

  snij-, brand- en schaafwonden. Zilver doodt verschillende virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Colloide is een oplossing bestaande uit ultra fijne deeltjes, opgelost in een waterachtig medium. Alle levende dingen bestaan in een colloidale vorm. De meeste medicijnen zijn in een kristallijne staat. Voordat een medicijn z'n volledige therapeutische werking kan hebben, moet het eerst in colloidale vorm worden omgezet.

  Naast Antibacterieel blijkt zowel een breed spectrum remedie te zijn als preventief te werken bij verkoudheden, griep en diverse infecties. In het bijzonder blijken Staphylococcus en Streptococcus stammen, die dikwijls worden gevonden bij ziektes, gevoelig te zijn voor zilver. Tevens blijkt colloidaal zilver op een snelle manier ontstekingen te bedwingen en een snellere genezing te bewerkstelligen.

  Colloidaal Zilverwater 1 Liter

  Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden. Bij de vroegere adel en koningshuizen werden zilveren bekers en schalen gebruikt omdat dit beter voor de gezondheid bleek. Voedingsmiddelen die in zilveren bussen werden bewaard bleven langer goed.

  Mogelijk ontstane verbindingen van zilverchloride scheiden geen zilver-ionen af aan het water en kunnen daarom ook niet als een anti-septisch middel beschouwd worden. Tegenwoordig wordt zilverwater in Nederland en de EU als antibacterieel uitwendig product beschouwt.

  Zilver, in de vorm van o. a. colloïdaal zilver, was tot de 2e Wereldoorlog hèt middel tegen verkeerde bacteriën; een anti-bioticum dus. In de natuurgeneeskunde wordt het nog steeds/weer daarvoor gebruikt. Maar ook in pleisters van de verschillende merken zit zilver verwerkt. Maar hoe werkt dat dan? Hieronder een beschrijving van de werking.

  Meer van Gezondheid test

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Verhoog De Teamgeest Met Fruit Op Het Werk

  Published Aug 31, 23
  10 min read

  Fruit Werk

  Published Aug 18, 23
  11 min read

  Fruitmand Werk

  Published Aug 16, 23
  10 min read