Zilverwater Colloidaal Zilver

Gepubliceerd apr. 17, 23
6 min read

Nano Goud

Volgens sommige verkopers is er geen risico op bijwerkingen, maar dat klopt niet. De voornaamste gekende bijwerking is . De huid kleurt dan grijsblauw. Er zijn nog meer bijwerkingen gemeld, maar wegens gebrek aan onderzoek heeft men daar geen goed zicht op. Het risico op bijwerkingen wordt volgens fabrikanten beïnvloed door de kwaliteit van het product.

Nano Zilver KopenColloïdaal Zilver - 1 Liter

In tegenstelling tot wat sommige verkopers doen uitschijnen, is colloïdaal zilver geen medicijn en (colloïdaal zilver is in Europa verboden in voedingssupplementen). Deze producten moeten dus niet aan de strenge eisen voor geneesmiddelen voldoen. En ook niet aan de minder strenge eisen voor voedingssupplementen. Vandaar dat er op het etiket “” moet staan.

De Geneeskracht Van Colloïdaal Zilver

In principe is dat bij wet verboden. Gezondheidaanhuis. nl lost dat als volgt op en schrijft: “Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving i. v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar Argentyn 23 van Energetica Natura op toegepast kan worden.” … Neen, Gezondheidaanhuis. nl, valse claims verkopen aan de telefoon is óók verboden! Op de verpakking van de meeste van deze producten (zoals Argentyn 23) staat , wat betekent dat deze middelen ook niet aan de zeer magere kwaliteitsvereisten van medische hulpmiddelen voldoen.

Het Effect Van Colloïdaal Zilver Op Infecties En ZiektenLast Van Candida Of Andere Schimmelinfecties? Nano Zilver

Zelfs al zou dit kloppen (wij twijfelen hieraan en hebben het geneesmiddelenagentschap gecontacteerd om dit te controleren), . Colloïdaal zilverwater - Bestellen. Colloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement voor Gezondheid. In deze categorie van medische hulpmiddelen horen thuis: krukken, kompressen, rolstoelen, verbanden … Op zijn website licht de fabrikant toe dat hij het product zo heeft geregistreerd omdat het niet meer mag aangeboden worden als voedingssupplement met een dosis van één tot vier theelepeltjes vier keer per dag enige minuten onder de tong voordat men het doorslikt.

Colloidaal Zilver En Goud

We hebben het FOD Volksgezondheid en het geneesmiddelenagentschap alvast aangeschreven om duidelijkheid te vragen over het statuut van deze producten en om bovenvermelde praktijken aan te klagen. Verkopers van dit product vragen we met aandrang om alle valse beweringen van hun website te verwijderen en dit product niet te promoten als voedingssupplement of medicijn.

Een echte alleskunner. Het product is door middel van een unieke methode geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met kleine deeltjes puur zilver. Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Zilver heeft een antibacteriële werking en steunt hierdoor ook de huid.

Goudwater

Colloïdaal: Dat Gezever Over ZilverColloïdaal Zilver: Van Huidverzorging Tot Medische Toepassingen

a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.

Nano Zink is volgens unieke wijze geproduceerd en daarom uitzonderlijk in zijn soort. Nano Zink komt in vloeibare vorm (zonder capsule of omhulsel), waardoor het mineraal makkelijk is in te nemen en snel opgenomen wordt via de slijmvliezen. De opneembaarheid van suppletie wordt bepaald in de maag, darmen en overige organen zoals de lever. zilverwater.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

Een echte alleskunner. nano goud. Bij ons staat dit product dan ook bekend onder de naam ‘Genius’. Het product is volgens unieke methode geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met kleine deeltjes puur zilver. Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Zilver heeft een antibacteriële werking en steunt hierdoor ook de huid.

Geschikt voor uitwendig gebruik, Vrij van hulp- en geurstoffen100% biologisch, Veilig, bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing* Wij noemen onze mineralen ook wel de nieuwe generatie mineralen. Dit omdat onze mineralen voor inwendig gebruik kunnen worden ingezet en vanwege de vloeibare vorm.** Door de vloeibare vorm en de kleine nano deeltjes wordt het mineraal opgenomen in de mond en hoeft het niet eerst afgebroken te worden in de maag, de darmen of de lever.

Colloïdaal Zilver: Het Natuurlijke Antisepticum Voor Huid En Lichaam

Nano zilver is een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 1 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver. De geneeskracht van colloïdaal zilver. Colloïdaal Goud en Zilver, Oude Remedies.In veel zilver supplementen zijn die deeltjes een stuk groter waardoor de opname van het zilver uitsluitend in de maag plaats vindt. Maar ook de huid en de slijmvliezen in de mond kunnen voedingsstoffen opnemen mits de zilver deeltjes klein genoeg zijn. Bij nano zilver is dit het geval waardoor het zilver al voor een deel in de mond wordt opgenomen en later ook nog voor een deel in de maag.

Bestel Nu Colloidaal-zilver

Daarnaast zijn bij nano zilver de zilver deeltjes zo klein dat u het ook op de huid aan kunt brengen. De zilver deeltjes kunnen dan deels door de huid opgenomen worden waardoor u het zilver ook gericht aan kunt brengen. Het beschikbaar maken van zilver in extreem kleine deeltjes van enkele nano meters (1 miljardste delen van een meter) heeft dan ook voordelen waardoor het product nano zilver over de jaren erg populair is geworden onder onze klanten.

Nano Zilver is een echte voeding voor de huid en werkt ook nog eens antibacterieel. Een echte alleskunner. Bij The Health Factory staat nano zilver dan ook bekend onder de naam ‘Genius’. Het product is volgens unieke wijze geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met ultra kleine deeltjes puur zilver - Colloïdaal Zilver: Van Keukenkastje tot Apotheek.

Wat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Sinds wij geen nano zilver supplementen konden vinden van gelijke of betere kwaliteit is de Nano zilver van The Helath Factory op dit moment de enige in ons assortiment. Het advies van The Health Factory is om Nano Zilver in te zetten voor uitwendig gebruik. Dit is ook in lijn met de adviezen van de gezondheidsraad.

Dit zorgt ervoor, dat dat de deeltjes blijven zweven in het water en het niet samen klonteren. Een goed zetapotentieel zou liggen tussen de 55-60 millivolt - Nano zilver 1000ml. De 60mv in het nanozilver van THF zou dan goed zijn. Een goede sterkte van nano zilver ligt tussen de 10 en 20 ppm.

Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële Alternatief

THF meld dat hun Nano Zilver 15ppm bevat - De geneeskracht van colloïdaal zilver. Hiermee zitten zij precies in het midden qua sterkte. De nano zilver van THF is elementair. Dit betekent, dat er géén enkele verbinding plaatsvindt. Door de elektrolyse krijgen de zilver deeltjes in het water een elektromagnetische lading ( zetapotentieel) Dit zorgt er o.


zilverwater

Ook zorgt het ervoor dat de deeltjes niet gaan drijven. Aan de heldere en transparante kleur kun je zien dat dit nano zilver puur en zuiver is gebleven. Dit is iets waar u op kunt letten als u een nano zilver koopt ongeacht welk merk. Van onze klanten krijgen wij terug dat zij zeer tevreden zijn over de nano zilver.

Meer van Gezondheid rivm

Navigation

Home

Latest Posts

Verhoog De Teamgeest Met Fruit Op Het Werk

Published Aug 31, 23
10 min read

Fruit Werk

Published Aug 18, 23
11 min read

Fruitmand Werk

Published Aug 16, 23
10 min read