De Geneeskracht Van Colloidaal Zilver

Gepubliceerd mei 18, 23
3 min read

De Magie Van Colloïdaal Zilver: Van Wondgenezing Tot Virusbestrijding

3 maal daags wat druppels in de oren. Ook veilig bij baby’s! Een watje gedrenkt in zilverwater in het oor stoppen werkt ook goed. Waar kunt u colloïdaal zilver gemaakt van gedestilleerd water voor gebruiken? Voor de persoonlijke verzorging bij infecties:Spray voor het haar en het lichaam na het baden.

Wenst u meer informatie hierover? Bel dan met een van onze medewerkers van Check-up And Health (Colloïdaal Zilver: Het Natuurlijke Antisepticum voor Huid en Lichaam). (0617644610).

De Geneeskracht Van Colloïdaal ZilverHippocrates raadde al zilverwater aan. / Bron: Publiek domein, Wikimedia Commons (PD) Hippocrates, een baanbrekend geneesheer uit het oude Griekenland, raadde al zilver aan voor het behandelen van wonden (Duo Spray met zink en zilver - Colloïdale Nano Mineralen). Voor hem gebruikten men in het antieke Egypte zilverwater. In de Tweede Wereldoorlog werd en wonden van soldaten bedekt met zilverfolie om ontsmetting te voorkomen.

De Geneeskracht Van Colloïdaal ZilverColloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement Voor Gezondheid

Daarom is het goed om zilverwater tijdelijk te gebruiken, maar niet permanent. Colloïdaal zilver wordt tegenwoordig uitwendig gebruikt maar niet zo vaak meer inwendig. Uitwendig kan het op brandwonden worden gedaan (Wat is colloïdaal zilver?). De Nederlandse Wikipedia-site is negatief van strekking ten aanzien van colloïdaal zilver. Op de Duitse Wikipedia-site staat een heel ander verhaal te lezen dan op de Nederlandse Wikipedia. Colloïdaal Goud en Zilver, Oude Remedies.

Colloïdaal Zilver: Het Natuurlijke Antisepticum Voor Huid En Lichaam

De zilvermoleculen hechten zich aan virussen waardoor de virussen onderdrukt worden. Op de Engelstalige Wikipediasite staat dat er voldoende bewijs is om te concluderen dat infecties bij mensen die een katheter gebruiken in frequentie en ernst afnemen. Urinebuisinfecties zijn een veel voorkomend gevolg van het inbrengen van een katheter (Het Effect van Colloïdaal Zilver op Infecties en Ziekten). In diverse landen mag het niet meer als medicijn worden verkocht maar wordt het verkocht onder andere voorwendselen.

Niet dat je er een ernstige ziekte van kan krijgen, maar je kunt er wel een nooit meer herstellende huidverkleuring door oplopen. Overigens moet je hiervoor jarenlang grote hoeveelheden vervuild colloïdaal zilver gebruiken. Maar er zijn mensen die dat hebben gedaan - Hoe herken je echt Colloïdaal Zilver?. Zij zien er de rest van hun leven blauw grijs - Colloïdaal Zilverwater het Alternatief voor Antibiotica?...

Last Van Candida Of Andere Schimmelinfecties? Nano Zilver

Hiermee is bewezen dat het traditioneel gebruik van zilverwater of colloïdaal zilver een nuttige functie heeft. Er is één wetenschappelijk onderzoek bekend dat de werkzaamheid van zilverwater niet kon bewijzen (De Kracht van Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijk Wondermiddel). Dit is een onderzoek uit Botswana wat is uitgevoerd door drie mensen en daarom niet erg betrouwbaar. Omdat het geen officieel geneesmiddel meer mag zijn, wordt het weinig onderzocht.

Colloidaal ProductenColloidaal Zilver En Goud

Deze hoax duurt in dat geval al duizenden jaren. Het is hooghartig te veronderstellen dat mensen vroeger medicinale producten gebruikten zonder werking; ook zij zagen dat het gezond was om zilverwater te gebruiken. De tegenstanders van zilverwater wijzen op argyria. Dat is de meest ernstige bijwerking van het gebruik van vervuild zilverwater. Het Geheim van Colloïdaal Zilver: Een Eeuwenoud Huismiddeltje.

Colloïdaal Zilver: Mythes, Feiten En Toepassingen

Zilverchloride kan argyria veroorzaken maar puur zilverwater niet. Argyria is een vervelende aandoening. Het gaat hier om een ernstige en permanente vorm van huidverkleuring maar argyria heeft geen gezondheidsnadelen. Het Amerikaanse National Center for complementary and alternative medicine poogt zilverwater in een kwaad daglicht te stellen maar als bronnen gebruiken ze slechts de slechts wetenschappelijk opgetekende gevallen van argyria.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?Colloïdaal Zilver: Ontdek De Voordelen Voor Uw Gezondheid

nano zilver

Overigens wordt in de V.S. Colloïdaal zilver - 1 liter. jaarlijks door 10 miljoen mensen zilverwater gebruikt en zijn erin de geschiedenis wereldwijd 239 gevallen van argyria, waarvan de meesten komen uit de jaren 60 en 70 toen men te veel vervuild zilverwater maakte. Er zijn legio medicijnen op de markt met dodelijke bijwerkingen waarover niemand klaagt.

Meer van Gezondheid meten

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Op Het Werk

Published Jun 09, 23
10 min read

Veel Goede Redenen Voor Fruit Op De Werkvloer

Published Jun 06, 23
8 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published May 21, 23
7 min read