Fruit Op Je Werk Prijs

Gepubliceerd okt. 29, 22
6 min read

Fruit Voor Op Het Werk

Bij ons zit je nooit vast aan een contract (werkfruit). Er is slechts een opzegtermijn van twee weken. Waarom? Wij geloven in onze kwaliteit en vinden dat je als klant vrij moet zijn in wat je wilt. Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen! Daarnaast is de samenstelling of de hoeveelheid van de fruitbox tot 48 uur van te voren aan te passen.

Uren stilzitten, liters koffie drinken, een sigaretje roken tijdens de pauze, een jarige collega die trakteert op pralines... De werkvloer is zelden een gezondheidstempel. En dat is jammer, want gezonde werknemers presteren beter, zijn minder afwezig, zijn meer gemotiveerd en zorgen voor een positieve werksfeer.

Fruit op het werk is niet alleen gezond en bevorderlijk voor de productiviteit, maar heeft ook financiële voordelen. Fruit is namelijk fiscaal aftrekbaar. Leuk voor de werknemer én de werkgever dus! Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen van fruit op de zaak. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Fruit Voor Op Het Werk Breda

Nu denk je dat ze het misschien ook zelf mee hadden kunnen nemen, maar in de praktijk gebeurt dat toch niet zo vaak. Veel werknemers vergeten een tussendoortje of gooien even snel een mueslireep of koekje in hun tas, dat eigenlijk helemaal niet zo gezond is. Anderen nemen geen tussendoortje en eten meer tijdens het ontbijt, lunch en diner.

Op het moment dat ze fruit op het werk kunnen pakken, maken ze toch gebruik van die gezonde snack. Op den duur heeft dit veel gezondheidsvoordelen. Misschien denk je nu (als werkgever): maar fruit is toch best wel duur? Dat valt eigenlijk hartstikke mee, vooral als je ernaar kijkt hoe snel je er voordeel uit haalt.

Bij veel mensen werkt het zo: als ze iets krijgen, dan willen ze iets teruggeven. Een werknemer die gratis fruit krijgt op kantoor, is ook geneigd om harder te willen werken, om iets terug te doen. Daarnaast blijkt uit onderzoek van HERO dat de productiviteit met 20 procent toeneemt dankzij een gezonde voeding.

Fruit Op Het Werk Kosten Breda

Nog een voordeel is dat als het personeel gezonder eet, ze ook minder snel ziek worden. Stel dat ze elke dag op kantoor één of twee stukken fruit eten, dan krijgen ze veel meer vitamines binnen. Veel vitamines betekenen een hogere weerstand, wat ervoor kan zorgen dat je minder snel ziek wordt.

Fruit Op De Werkvloer BredaFruit - Het Gezonde Tussendoortje Voor Op Kantoor

Bezoekers, nieuwe werknemers, (potentiële) klanten, het personeel of de werkgever zelf: een fruitbox zorgt voor een gezonde en kleurrijke uitstraling van de werkplek. Dit zorgt voor een positieve omgeving waar iedereen ziet dat er wordt gegeven om het personeel (vers fruit op je werk Brabant). Wees eens eerlijk: als je thuis de fruitmand bijvult voel je je ook vrolijk.

Fruit Op Je Werk Prijs BrabantFruit Op Je Werk Breda

Financieel wordt het nog een beetje voordeliger doordat vers fruit aanbieden op kantoor belastingvoordelen met zich meebrengt. De Belastingdienst ziet werkfruit als een bijdrage aan gezonde en vitale werknemers, daarom zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Je plukt er dus fiscaal de vruchten van. Is het duidelijk geworden dat er veel meer voordelen dan nadelen zijn aan fruit op werk? Probeer het dan gewoon een keer zo’n fruitbox op kantoor uit.

Werkfruit Door Heel Nederland - Vers Fruit Voor Jouw Bedrijf

Vind je het na twee keer proberen toch niks? Dan bestel je gewoon niet meer. Vind je het fantastisch? Dan kun je ervoor kiezen om de fruitbox wekelijks of maandelijks – of wanneer jij ook maar wil – te laten bezorgen (fruit op je werk prijzen Brabant). Lekker makkelijk (en gezond)..

Daarom is het voor werkgevers verstandig om . Het is goed voor de werknemers en hoeft niet eens zoveel te kosten. Sterker nog: het aanbieden van fruit is voor werkgevers. Eigenlijk zitten er dus alleen maar voordelen aan het eten van fruit op je werk, maar wat zijn deze voordelen nou eigenlijk precies? Tijdens een lange werkdag is het belangrijk dat werknemers zich.

Fruit is in dat geval een hele goede keuze. Ieder fruitsoort bevat namelijk . Dit is een die snel door het lichaam wordt opgenomen. Hierdoor krijgen werknemers meteen nieuwe energie wanneer ze een stuk fruit hebben gegeten. Maak je geen zorgen: . Fructose wordt daarom ook wel gezonde suiker genoemd, omdat het alleen maar voordelen heeft voor het lichaam.

Fruit Bezorgt Gezonde Energie En Inspiratie

Het is namelijk een makkelijke manier om extra gewaardeerd te worden door alle werknemers. Vers fruit voor op het werk. Wie houdt er nou niet van gratis eten? Wanneer het fruit op een mooie manier wordt gepresenteerd is het een echt Het is dan wel belangrijk dat het fruit altijd van de beste kwaliteit is. Een leuk bijkomend voordeel is dat iedereen kan genieten van een gezellige pauze rondom de fruitschaal, wat weer zorgt voor een op het werk.

Fruit Op Je Werk Opzeggen BredaFruit Bezorgen Op Het Werk - Elke Week Heerlijk Vers Fruit

De werkgever zit met een lege plek op het kantoor en de werknemer voelt zich beroerd - fruit op werk bezorgen Breda. Vooral de juiste voeding is belangrijk: voldoende vezels en vitaminen om het lichaam zo gezond mogelijk te houden. Dit zorgt ervoor dat weerstand sterker wordt, waardoor virussen en bacteriën geen schijn van kans hebben - fruit op werk fiscaal aftrekbaar Brabant.

En zijn werknemers toch ziek geworden? Wat zullen we dan doen met die zieke werknemer? Geef jouw werknemer een appel of een peer. Als ze ziek zijn geef je ze een gezond geschenk met een kleine hint: onze vitaminebox. Heel subtiel vraag je dan of jouw werknemer gauw weer beter wordt. fruit op werk.

Fruit Voor Op Het Werk Rotterdam

Dan is jouw fruitige hint gelijk een compliment aan jouw werknemer. Als Werkfruit adviseren we altijd voor werkfruit te kiezen. Maar waarom zou je dat doen? We geven toe dat bijvoorbeeld perziken of sinaasappels niet in Nederland groeien. Maar appels, peren, kersen en aardbeien wel. We vinden het belangrijk dat fruit zo weinig mogelijk milieubelastend is.

Een appeltje of een peertje aan jouw werknemers geven is volgens ons een verplichting van elke goede werkgever. Maar wij zijn niet de enige die er zo over denken. De Belastingdienst is het helemaal eens met onze fruitvisie. Werkfruit gaat hand in hand met koffie (fairtrade natuurlijk volgens Werkfruit): als je werknemers beloven het fruit op het kantoor op te eten (en niet stiekem thuis of het fruit meenemen en verkopen aan de groenteboer) rekent de Belastingdienst het fruit niet als (extra) loon of een andere vergoeding.

Zo betaalt de Belastingdienst onofficieel een deel van jouw gezondheid en de gezondheid van jouw werknemers. We zijn in Nederland allemaal gek op het woord gratis. Jouw werknemers dus ook. Een fruitkist van Werkfruit is dus een kostbaar en gezond geschenk met impact. Verras jouw werknemers elke dag of elke week met een fruitbox van Werkfruit. fruit op je werk review Amsterdam.

Fruit Op De Werkvloer Breda

Werken is gezond en af en toe een fruitsnack tijdens de werkdag maakt je nóg gezonder. Daarom is er : vers uit eigen regio, iedere week naar wens bij jouw bedrijf bezorgd, fris gepresenteerd in ons houten fruitkistje. Dank je wel voor de aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Whoops! Het is niet helemaal goed gegaan.

Iedere dag vers fruit op je werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? Fruit Voor Thuis Zakelijk ontzorgt kleine en grote bedrijven in regio Rijmond door medewerkers blij te maken met lekkere, gezonde snacks. Samen bekijken we wat het beste bij uw bedrijf past en wat de juiste hoeveelheid is.

Navigation

Home

Latest Posts

Verhoog De Teamgeest Met Fruit Op Het Werk

Published Aug 31, 23
10 min read

Fruit Werk

Published Aug 18, 23
11 min read

Fruitmand Werk

Published Aug 16, 23
10 min read