Hqr Technology

Gepubliceerd mrt. 26, 22
6 min read

Bescherming Tegen Elektromagnetische Straling

Elektrische straling en aanmaak melatonine, Melatonine is een natuurlijk slaaphormoon dat ons dag- en nachtritme regelt. Melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. Deze klier produceert een groot aantal hormonen en is ongeveer het belangrijkste regelorgaan van ons lichaam. De hormoonproductie in de hersenen wordt door elektrische straling, met name door wisselspanningsvelden, drastisch verminderd.

Het is daarom essentieel voor ons immuunsysteem. Melatonine wordt vooral gegenereerd net voor en tijdens onze slaap en neemt dan de bescherming van ons lichaam over van ons afweersysteem. Al bij schemering (het moment waarop onze oogzenuwen minder licht detecteren) begint de pijnappelklier met de productie van slaaphormonen. Bescherming tegen straling mobiele telefoon. Melatonine en E-Smog, Dat alles gebeurt als het donker wordt en er geen externe licht bron aanwezig is.

Straling Neutraliseren

Een kiertje onder de deur van de slaapkamer of tussen de gordijnen waar licht door komt, is al genoeg om geen optimale melatonine aanmaak te hebben (zorg dus voor een donkere slaapkamer). Omdat de pijnappelklier geen onderscheid kan maken tussen wisselstroom en zonlicht, ontstaan er verkeerde reacties (Wat je kunt doen tegen straling in huis). Straling, ook als deze geen warmte veroorzaakt, wordt tijdens de slaap door ons lichaam geïnterpreteerd als een vorm van licht.

Het verstoort de balans en dwingt het lichaam te reageren op die stress door continu te trachten de balans te herstellen. Deze constante prikkel om de balans te herstellen put het lichaam uit - straling in huis neutraliseren. Alle wetenschappers zijn het erover eens dat de uitstoot van Melatonine door magnetische wisselvelden geremd wordt. We zien al schadelijke effecten bij waarden die ver onder de normen liggen die door de Wereldgezondheidsorganisatie als veilig worden beschouwd.

Hsp

Elektro- en magnetische velden in de slaapkamer. Een stralingsvrije slaapplaats is absoluut belangrijk en draagt bij aan een goede nachtrust. De slaapkamer is de plek van rust. In de slaapkamer is het de bedoeling dat ons lichaam tot rust kan komen en liggen we langere tijd in onze meest gevoelige periode.

Hqr - EMF health kaartElektrosmog

In deze toch wel gevoelige toestand kan ons lichaam door sterke onnatuurlijke velden gemakkelijk ontregeld raken. Bescherming tegen straling. ‘s Nachts worden de belevenissen van de dag verwerkt daarom hebben we rust, herstel en passiviteit nodig. Overdag zijn we tamelijk goed geaard, doordat wij op de grond staan, dingen aanraken, douchen, en kunnen we ons nog wel redelijk ontladen.

Stralingsvrij Slapen Met Je Smartphone

Het ijzer om u heen verstoort het natuurlijk magnetische veld. In het kader van statische magnetische velden geef ik u in overweging om een stalen pocketveren matras, stalen spiralen bedbodem of staal in uw ledikant te vermijden. Het kan echt een voordeel opleveren om de slaapkamer vrij te houden van onnatuurlijke stalingsinvloeden - Minder straling in huis - 10 simpele tips.

Wat kan je doen tegen elektrosmog? Het allerbeste is vanzelfsprekend om elektra en staal zoveel mogelijk uit uw slaapkamer te weren en onnatuurlijke te voorkomen. Het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is absoluut van toepassing op elektrostress. We hebben tegenwoordig ons leven zo ingericht met het gemak van elektriciteit, dat veel apparaten ‘onmisbaar’ zijn geworden.

Bescherming Tegen Mobiele Straling

U kunt dit het beste doen door zoveel mogelijk elektra te weren uit uw slaapkamer en te slapen op een matras zonder staal. In mijn optiek zijn koudschuim matrassen (eventueel met een laagje traagschuim) een goed alternatief. Elektrische velden waterbedden, elektrische deken en verstelbare beddenWaterbedden en elektrische dekens zijn, in de regel, zeer krachtige veroorzakers van elektrisch straling, omdat het vaak een hoog wattage heeft en omdat we heel dichtbij en zeer nauw contact maken met de elektrische bron.

Het is absoluut aan te raden om ‘s nachts de stekker van het verwarmingselement uit het stopcontact te halen. Hetzelfde geldt voor een elektrische deken. Deze zou men alleen moeten gebruiken om het bed voor te warmen, maar daarna moet de stekker eruit! Als u een elektrisch verstelbaar bed heeft dan kan het zijn dat deze werkt via een transformator.

Elektrosmog

Als de stekker in het stopcontact zit is het magnetische veld nog steeds enorm groot!! Mijn advies, stekker eruit als er niets versteld hoeft worden. Waarom werkt elektrische straling zo negatief op onze nachtrust? Elektro en magnetische velden zijn door mensen niet te zien, te voelen of te ruiken, maar heel goed met allerlei meetapparatuur te meten. HQR.

Melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. Deze klier produceert een groot aantal hormonen en is het belangrijkste regelorgaan van ons lichaam. De hormoonproductie in de hersenen wordt door elektrosmog, met name door de wisselspanningsvelden, drastisch verminderd. Melatonine, ook wel slaaphormoon genoemd, helpt bij het in stand houden van de lichaamsritmes en de waak-slaapcyclus.

Straling Mobiele Telefoon

Melatonine wordt vooral gegenereerd tijdens onze slaap en neemt dan de bescherming van ons lichaam over van ons afweersysteem (elektromagnetische straling gezondheid). Al bij schemering (het moment waarop onze oogzenuwen minder licht detecteren) begint de pijnappelklier met de productie van slaaphormonen. Melatonine aanmaak optimaal gedurende de nacht, Dat alles gebeurt als het donker is en er geen wisselspanning aanwezig is.

Een kiertje onder de deur van de slaapkamer of een kiertje tussen de gordijnen waar het licht doorheen komt, is al genoeg om geen optimale melatonine aanmaak te hebben (zorg dus voor een donkere slaapkamer). Omdat de pijnappelklier geen onderscheid kan maken tussen wisselstroom en zonlicht ontstaan er verkeerde reacties.

Harmonic Quantum Resonsance Technology

Met een beetje inzicht in deze thematiek en met eenvoudige middelen zijn logische redeneringen mogelijk en kunt u een boel ellende voorkomen. Voorkom daarom zoveel mogelijk elektra in uw slaapkamer. Enkele praktijkvoorbeelden van elektrosmog Sommige mensen hebben een bed dat elektrisch verstelbaar is met alle toeters en bellen. Een tandarts uit Dortmund sliep in zo’n bed en klaagde jarenlang over rugpijn, migraine aanvallen, hartritmestoornissen en duizeligheid.

Ook wanneer de beide functies niet in gebruik waren bleven de velden aanwezig, want de stekkers werden niet uit het stopcontact getrokken. Boven het bed was een veldsterkte te meten 1500 V/m. De tandarts zelf bleek bij de meting in bed 35000 m, V op het lichaam te hebben. Nadat de stekker van de elektrische deken uit de wandcontactdoos was getrokken bleven nog 12000 m, V over.

Mobiele Telefoon En Gezondheid

Reden, een defect in de leidingen in de muur. Als laatste werd een netvrijschakelaar geplaatst en het resultaat was 0 m, V. De man belde na enkele weken op. De ondraaglijke pijnen werden steeds minder en zijn ten slotte helemaal verdwenen. Epileptische aanvallen, Een 17-jarige scholiere uit Solingen leidt onder epileptische aanvallen.

Dat Je Ziek Kunt Worden Van Je Mobieltje Is Een Feit - EMF health kaartMobiel Bellen En Straling - emfhealthcard.com/nl/

Haar broer had een mobieltje gekocht en als hij thuis naast zijn zuster telefoneerde, kreeg zij een aanval. Haar moeder vertelde: “Het heeft lang geduurd voor we de samenhang begrepen en konden geloven. Is straling werkelijk schadelijk en hoe kan je je beschermen?. Mijn zoon belt sinds vier maanden niet meer thuis en mijn dochter heeft sinds die tijd geen aanvallen meer gehad.

Hqr Technology

Hoe Kunnen We Ons Beschermen Tegen Elektromagnetische  Straling Van Mobiele Telefoons En Zendmasten

Het gevaar is nu echter buiten. Als iemand zijn mobiele telefoon pakt in de buurt van mijn dochter, leg ik hem de situatie uit en vraag hem om afstand te nemen. Het heeft tot nu gefunctioneerd. Iedereen had begrip.”Overmatig huilen, Een alleraardigste baby uit Koblenz wond overdag iedereen om haar vingers met haar liefste lachen.Vooral huisstof, katten- en paardenhaar waren heel erg voor hem. Zijn vriendin was een grote paarden liefhebster, enthousiast ruiter, ze was dagelijks met paarden bezig in de stal of in de wei en had de paarden naast haar huis staan. Bij ieder bezoek werden de symptomen erger. Vele behandelingen brachten korte effecten maar geen enkel resultaat.

Meer van Gezondheid blog

Navigation

Home

Latest Posts

Verhoog De Teamgeest Met Fruit Op Het Werk

Published Aug 31, 23
10 min read

Fruit Werk

Published Aug 18, 23
11 min read

Fruitmand Werk

Published Aug 16, 23
10 min read